Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Axhende 2023 A5 DITORE TUCSON, Bezhe

590 L

590 L

Axhende 2023 A5 DITORE TUCSON, Bezhe

590 L

Axhendë Ditore A5 Tucson 2023 me përmasa konkrete 14×20, me 320 fletë dhe me kapak imitim lekure e butë.Në cdo faqe është e vendosur një datë në të cilën vërehen të nënrenditura oraret nga fillimi i ditës e deri në përfundim të saj. Të gjitha ditët e vitit janë në një faqe përveç fundjavës konkretisht dita e shtunë dhe e dielë që janë të vendosura së bashku në një faqe.

Kategori: