Adapter JABRA LINK 230, QD to USB

Çmimi origjinal qe: 3,290 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Adapter JABRA LINK 230, QD to USB

Çmimi origjinal qe: 3,290 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.

Adapter JABRA LINK 230, QD to USB

është i kompatiël me çdo kufje Jabra QD me kabllo dhe të gjitha markat kryesore të telefonave të butë. Si rezultat, përdoruesit mund të vazhdojnë të shfrytëzojnë përfitimet e një kufjeje profesionale Jabra, duke përfshirë zërin superior, anulimin e zhurmës dhe komoditetin gjatë përdorimit gjatë gjithë ditës. Kjo e bën atë zgjidhjen ideale për qendrat e kontaktit që duan një tranzicion të qetë dhe me kosto efektive në një zgjidhje të unifikuar komunikimi.

Adapter JABRA LINK 230, QD to USB

KEY FEATURES

  • Jabra Link 230 USB adapter connection cable
  • Compatible with all Jabra QD headsets
  • Connect your headset to your PC/Mac
  • DSP technologies
  • Increased call clarity and noise-cancellation
  • Acoustic protection
  • Compliant with European Noise at Work directive

 

VIDEO

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Adapter JABRA LINK 230, QD to USB

Çmimi origjinal qe: 3,290 L.Çmimi i tanishëm është: 2,790 L.