Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm
Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm | mbështjellje alumini | 10 cm

Çmimi origjinal qe: 2,690 L.Çmimi i tanishëm është: 2,290 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm | mbështjellje alumini | 10 cm

Çmimi origjinal qe: 2,690 L.Çmimi i tanishëm është: 2,290 L.

Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm

Ky adapter nga Ugreen  ju lejon të lidhni pajisjet që përdorin një fishë audio 3,5 mm me pajisjet tuaja Lightning. Funksionon me të gjitha pajisjet që kanë portë Lightning duke përfshirë iPod touch, iPad dhe iPhone.

 

Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm

 

UGREEN LIGHTNING M/F ROUND CABLE ALUMINUM SHELL WITH BRAIDED 10CM (BLACK)

 

*MFi ceritified *Support iOS 10.3.1 and above *High fidelity design *WIre core:Enamelled copper *Cable length:10cm *Aluminum case + Nylon braided

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm
Adaptopr Ugreen nga Lightning në 3.5 mm | mbështjellje alumini | 10 cm

Çmimi origjinal qe: 2,690 L.Çmimi i tanishëm është: 2,290 L.