Përforcues Wifi Tp-link Re210 (Eu)

Çmimi origjinal qe: 6,000 L.Çmimi i tanishëm është: 5,490 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Përforcues Wifi Tp-link Re210 (Eu)

Çmimi origjinal qe: 6,000 L.Çmimi i tanishëm është: 5,490 L.

Përforcues Ac750

  • Rrit sinjalin tuaj wireless, duke eleminuar zonat e paarritshme më parë ose “zonat e vdekura”.
  • Mbështet të gjitha standardet 802.11 a / b / g / n / ac të routerëve Wi-Fi dhe pikave të hyrjes pa tel.
  • Teknologjia me valë AC siguron shpejtësi të kombinuar të dyfishtë deri në 750Mbps *.
  • Porta Gigabit Ethernet lejon zgjeruesin të lidhet me pajisjet me tela si një urë pa tel.
  • Dizajni i saj kompakt, lejon vendosjen e lehtë, fleksibël.
SKU: NEEXT0001 Kategori: ,
Përforcues Wifi Tp-link Re210 (Eu)

Çmimi origjinal qe: 6,000 L.Çmimi i tanishëm është: 5,490 L.