Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kordon GEMBIRD (C7), 1.8 m | PC-184-VDE

190 L

190 L

Kordon GEMBIRD (C7), 1.8 m | PC-184-VDE

190 L

PC-184-VDE

  • Kordoni i rrymës i aprovuar nga VDE
  • Hyrja e prizës Euro dhe dalja C7
  • Priza të derdhura me lehtësim të integruar të sforcimit
SKU: A05456 Kategori: ,

Përshkrim

Gjatësia: 1.8 m
Priza hyrëse Euro 2 pin, priza dalëse C7