Pastrues ajri Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU 23853

19,989 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Pastrues ajri Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU 23853

19,989 L

Pastrues i sofistikuar i ajrit që shkëlqen në performancë të lartë.

Është i përshtatshëm për dhoma të mëdha, me një përmbajtje deri në 380 m2, dhe poashtu, mbështet teknologjinë WiFi.

Pajisja ofron tri drita të ndryshme, dritë të gjelbërt, portokalli dhe të kuqe për orientim më të shpejtë, të cilat automatikisht ndryshojnë ngjyrën e tyre sipas ndryshimit të përmbajtjes të pluhurit.

Ajo shepnzon energji 38W dhe përdor filter HEPA.

Dimensionet: 520 x 240 x 240 mm, dhe pesha 4.8kg

SKU: 126598 Kategori: Etiketë:
Besueshmëria: 100 %
Filter HEPA: Po
Fuqia W: 38
Kategoritë kryesore: Për shtëpi, dhomë të fjetjes
Ngjyra: Bardhë
Përmasat mm: 520 x 240 x 240
Pesha kg: 4.8
Prodhuesi: Xiaomi
Shpejtësia e pastrimit të ajrit [m³h]: 380
WiFi: Po
Pastrues ajri Xiaomi Mi Air Purifier 3H EU 23853

19,989 L