Ultra Dron X14.0 Flash Copter R/C

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,290 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Ultra Dron X14.0 Flash Copter R/C

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,290 L.

Dron Ultra X14.0 teper praktik dhe i thjesht ne perdorim.

Jo shpesh ju mund te shihni dronë me dy ngjyra të ndryshme të dritës LED

Dritë e ftohtë e gjelbër dhe e kuqe LED

Diapazoni prej 30 metrash

Bëhuni piloti më i ftohtë i dronit-copter

Droni i bardhë i ftohtë me 4 helika ka përmasa 15 x 15 cm.

SKU: 121197 Kategori: ,
Dy nga helikat janë të rrethuar me dritë LED të kuqe dhe dy të tjerët me dritë LED jeshile.
Ju mund ta fluturoni me dron brenda një hapësire prej 30 metrash.
Koha e karikimit esht afërsisht 150 minuta, droni ka një kohë fluturimi afërsisht 7 minuta
Droni vjen me një bateri LiPo që nxirret nga droni kur duhet ta karikoni.
Telekomanda përdor 4 x bateri AAA që duhet të blihen veçmas.
Ultra Dron X14.0 Flash Copter R/C

Çmimi origjinal qe: 5,990 L.Çmimi i tanishëm është: 5,290 L.