Shopping Cart

No products in the cart.

Ultra Dron X30.0 Storm Camera R/C

8,389 L

  • Ultradrone x30.0 Storm është një dron me kamera FPV me sistem Wi-Fi për video dhe foto në kohë reale për tu marrë (funksionon me iOS dhe Android).
  • Ky dron operohet me telekomandën e tij 2.4 GHz.
  • Rezolucioni i kamerës: 300 P.
  • Modaliteti pa kokë: Duke aktivizuar këtë funksion, droni lëviz sikur pjesa e përparme është në një linjë me telekomandën.

S’ka stok

SKU: 119994 Kategori:
Bateria: Li-Poly 3, 7V 500 mAh.
Karikimi përmes kabllit të portës USB (përfshirë).
Frekuenca: 2.4 GHz.
Diapazoni: 50 m.
Efektet e dritës (LED shumëngjyrësh).