PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s
PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

Çmimi origjinal qe: 18,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,890 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

Çmimi origjinal qe: 18,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,890 L.

PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

lidhet dhe përshtatet me çdo program fiskalizimi, për printimin e kuponave dhe faturave tatimore.Teknologjia: Thermal, Rezolucioni: 203 x 203 DPI. Gjeresi printimi: 72 mm. Lidhja: Kabull USB, Network: RJ-12,RS-232, Serial interface type: Power source type: AC, AC input voltage: 100 – 240 V, DC output voltage: 24 V

PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

receipt printer, direct thermal, 8 dots/mm (203 dpi), media width (max.): 58/80 mm, print width (max.): 72 mm, roll diameter (max.): 102 mm, 250 mm/s, USB, RS232, cutter, incl.: cable (USB), power supply unit, power cable (EU), receipt roll, black

Link

PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s
PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

Çmimi origjinal qe: 18,990 L.Çmimi i tanishëm është: 13,890 L.