Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kartë Extreme Pro Sdxc Card 64 Gb, SanDisk

4,490 L

4,490 L

Kartë Extreme Pro Sdxc Card 64 Gb, SanDisk

4,490 L

● Kapaciteti i ruajtjes 64 GB
● UHS-I / V30/ U3 / Klasa 10
● Shpejtësia maksimale e leximit: 170 MB / s
● Shpejtësia maksimale e shkrimit: 90 MB / s
SKU: STKM0085 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Projektuar për pajisjet SD që mund të kapin video Full HD, 3D dhe 4K.
  • Karta e kujtesës 64 GB Extreme PRO UHS-I SDXC nga SanDisk ka një kapacitet prej 64 GB.
  • E përshtshme për UHS-I.
  • Përmban një vlerësim të klasës së shpejtësisë prej V30.
  • Garanton shpejtësi minimale të shkrimit prej 30 MB / s.