Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Etiketash Brother (Label) QL800

14,990 L

14,990 L

Printer Etiketash Brother (Label) QL800

14,990 L

BROTHER QL800YJ1

  • Printer etiketash
  • Resolution: 300×600 dpi
  • Lidhet me USB

Përshkrim

Printer etiketash Brother QL800YJ1 i perkryer per te gjitha llojet e etiketave qe ju nevoiten.

Madhesia maksimale e etiketes deri ne 62 mm

Resolution: 300×600 dpi qe etiketat tuaja të duken të jashtëzakonshme.

Printon ngjyre te zeze dhe te kuqe pa boje

Shpejtesia e printimit: 93 etiketa ne min.

Lidhet me USB