Mouse Gaming Razer Naga Trinity MOBA/MMO (Chroma)

13,490 L

Experience the power of total control in your hand, no matter what game you play. Designed to provide you the edge you need in MOBA/MMO gameplay, the Razer Naga Trinity lets you configure your mouse for everything from weapons to build customizations so you’ll always be ahead of the competition. Equipped with the world’s most advanced 5G optical sensor with true 16,000 DPI. With interchangeable side plates for 2, 7, and 12-button configurations, transmute your mouse to suit your gameplay. The more buttons you have instant access to, the greater your advantage becomes. With up to 19 programmable buttons, be spoilt for choice whether you’re assigning just the essentials or going full-out to bind item hotkeys, spells, or any other in-game commands you need.

13,490 L

Shto në Shportë
Bli Tani
SKU: 118505 Kategori: , ,

Detajet e Transportit

  • Ju lutemi kushtojini më shumë vëmendje adresës së porosisë, e cila DUHET të përputhet me adresën tuaj të transportit.
  • Artikujt do të dërgohen brenda 1 ditë të pas pagesës.
  • Ju lutemi kontrolloni artikujt kur dorëzohen. Nëse janë të dëmtuar, na kontaktoni menjëherë. Ne do të bëjmë verifikimin dhe do t’ju dërgojmë një artikull të ri.

Dërgesa në

PostaKoha e DërgesësInformacion Gjurmimi
ShkodërPa Pagesë12-24 orëPa disponueshëm
Shqipëri250 Lekë24-48 orëDisponueshëm
Kosovë600 Lekë3-5 ditëDisponueshëm

Detajet e Paketimit

  • Dimensionet: 25cm x 32cm x 5cm
  • Pesha: 0.56kg