Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Mouse Redragon Storm M808 White

3,199 L

3,199 L

Mouse Redragon Storm M808 White

3,199 L

● Dizajn Ultra i Lehtë. Në 85g, më miqësor ndaj lojtarit të zhanrit të krahut me DPI të ulët.
● Lejon lëvizje më të gjerë, lëvizje më të butë, shpejtësi më të shpejtë të reagimit në lojë.
● 5 Nivele të Përshtatshme të DPI
● Me drejtues lojërash të përparuar.
● 5 nivele DPI në bord janë të gjitha të redaktueshme në +/- 100 ndërmjet 100-12400.
● Lehtë për tu vendosur dhe shpejt midis cilësimeve tuaja DPI për raste të ndryshme.

SKU: 126727 Kategori: , Etiketë: