Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Need For Speed Hot Pursuit Remastered

3,990 L

Need For Speed Hot Pursuit Remastered

Zotëroni rrugët dredha-dredha të Qarkut Seacrest, kryevepër në gara që është shoqërore dhe konkurruese në thelbin e saj.

“Autologu” ju lidh juve dhe miqtë tuaj në ndjekje e gara të drejtpërdrejta dhe jep instinktivisht sfida bazuar në aktivitetet e miqve tuaj, ky sistem dinamik i ushqyer nga konkurrenca miqësore, tani mbështetet me sinkronizim ndër-platformor dhe lojë të re me shumë mënyra që të mund të garoni me njëri-tjetrin pa marrë parasysh se në cilën platformë jeni.

SKU: 125136 Kategori: , Etiketa: ,
  • Merrni të gjitha DLC-të kryesore të dorëzuara gjatë lancimit, duke përfshirë gjashtë orë shtesë të lojës dhe më shumë se 30 sfida.
  • Makina ekzotike me armë. Vozitni Super makinat më të dëshirueshme në botë në të dy anët e ligjit.
  • Ndjekje dhe arratisje. Një karrierë e vetme me një lojtar të përcaktuar plotësisht sjell veprimin e policëve dhe garuesve, me një përvojë multiplayer të lidhur pa ndërprerje në të gjitha mënyrat e garës.
  • Nevoja për shpejtësi: ndjekja e nxehtë e ri-modifikuar ofron një përvojë garuese të përjetshme të azhurnuar për gjeneratën e sotme të Hardware me pamje të përmirësuara.