Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Printer Brother MFC Laser DCP1512EYJ1
Printer Brother MFC Laser DCP1512EYJ1

18,500 L

18,500 L

Printer Brother MFC Laser DCP1512EYJ1

18,500 L

Printer Brother MFC Laser DCP1512EYJ1

Fotokopje, printer dhe skaner. I përshtatshëm për zyra dhe shtëpi. Shpejtësi printimi deri në 20 faqe për minutë. Kapacitet deri në 150 fletë. I përshtatshëm për formate të ndryshme letre. Printim bardh e zi. Lidhja me fishe USB 2.0 dhe fishe LAN.

Përshkrim

PRINTER BROTHER MFC LASER DCP1512EYJ1

  • Teknologjia: Laser | Bardhe e Zi |
  • Shpejtesia e printimit: 20 ppm |
  • Rezolucioni: 2400×600 dpi |
  • Kapaciteti i fleteve: 150 |
  • Lidhja: USB 2.0 |
  • Funksione: Print / Kopje / Scan / Fax |

Official web

Mund t’ju pëlqejnë edhe…