Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Dead or Alive 6

3,990 L

3,990 L

PS4 Dead or Alive 6

3,990 L

Ekipi NINJA është krenar të njoftojë kthimin triumfues të ekskluzivitetit të famshëm të lojës luftarake me DEAD OR ALIVE. Luftëtarët që aspirojnë do të jenë në gjendje të përjetojnë Kampionatin e gjashtë Botëror të Luftimi VDEKUR OSE GJALL në fillim të 2019; dhe çdo luftë do të paraqitet me detaje të mahnitshme, duke i lejuar fansat të dallojnë shprehjet e ndërlikuara të fytyrës të pashembullta me ato që janë parë në shënimet e mëparshme.

SKU: 121289 Kategori: , Etiketë: