Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 WRC 9

5,390 L

5,390 L

PS4 WRC 9

5,390 L

SKU: 124514 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Konkurromi në të gjithë botën, duke përfshirë tre tubime të reja në Kenia, Japoni dhe Zelandën e Re
  • Modalitetet e reja të lojës, përfshirë Sistemin e ri të Klubeve, ku mund të krijoni kampionatet tuaja online dhe të ftoni miq nga e gjithë bota për të garuar
  • Më shumë se 100 faza për të trajtuar dhe mbi 15 makina historike
  • Përjetoni një nivel të ri të realizmit dhe zhytjes me një fizikë më të mirë të automjeteve, ambiente krejt të reja dhe pacenotat e tubimit