Shopping Cart

No products in the cart.

Ps4 Yakuza Like a Dragon

2,390 L

Ka kaluar një vit i plotë që kur Kazuma Kiryu u largua nga bota e Yakuza gjatë ngjarjeve të Yakuza Kiwami. Fati, megjithatë, ka gjëra të tjera në plan për Dragoin legjendar të Dojima, dhe Kiryu e gjen veten përsëri në vijat e para të një lufte të mundshme të gjithanshme.

SKU: 124519 Kategori: , Etiketë: