Shopping Cart

No products in the cart.

Ps4 yakuza Like a Dragon

3,060 L

Ngritja nga fundi i Içiban Kasuga, nga një familjeje të rangut të ulët Yakuza në Tokio, përballet me një dënim me 18 vjet burg pasi eshte burgosur për një krim që nuk e ka kryer. Kurrë mos e humb besimin, atij i shërben koha dhe kthehet në shoqëri për të zbuluar se askush nuk e priste atë jashtë, dhe klani i tij është shkatërruar nga njeriu që e respektonte më shumë. I ngatërruar dhe i vetëm, ai fillon një mision për të zbuluar të vërtetën pas tradhtisë së familjes së tij dhe për të rimarrë jeten e tij u kthye, duke u bërë një hero i pamposhtur.

SKU: 125145 Kategori: , Etiketë: