Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Back 4 Blood Special Edition

5,390 L

5,390 L

PS5 Back 4 Blood Special Edition

5,390 L

Ju jeni në qendër të një lufte kundër të kapurve. Këto ushtri dikur njerëzore të një paraziti vdekjeprurës janë shndërruar në krijesa të tmerrshme të vendosura për të gllabëruar atë që ka mbetur nga qytetërimi. Me zhdukjen e njerëzimit në linjë, ju takon juve dhe miqve tuaj që ta çoni luftën kundër armikut, të zhdukni të kapurit dhe të rifitoni botën. Luaj me deri në 3 nga miqtë tuaj në internet ose dilni vetëm dhe drejtoni ekipin tuaj në betejë.

SKU: 128083 Kategori: , Etiketë: