Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS5 Fortnite: Minty Legends Pack

2,250 L

2,250 L

PS5 Fortnite: Minty Legends Pack

2,250 L

Mbajeni atë të freskët dhe të egër me Paketën Fortnite Minty Legends për PS4. Kjo paketë Fortnite ka gjithçka që ju nevojitet për të qetësuar konkurrencën, duke përfshirë 3 veshje, 3 mbrapa, 3 kazma dhe 1000 Fortnite V-Bucks. Fortnite V-Bucks është një monedhë në lojë që mund të shpenzohet në modalitetet Fortnite Battle Royale, Creative dhe Save the World. Në Battle Royale dhe Creative mund të blini artikuj të rinj personalizimi si veshjet e reja, rrëshqitësit, kazmat, emotes dhe mbështjelljet.

SKU: 127890 Kategori: , Etiketë: