Ruter Tp-Link C20 AC750 WIRELESS DUAL BAND Archer (EU)

4,690 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Ruter Tp-Link C20 AC750 WIRELESS DUAL BAND Archer (EU)

4,690 L

TP-LINK C20

AC750 WIRELESS DUAL BAND Archer

  • Njëkohësisht 300 Mbps në 2.4 GHz dhe 433 Mbps në 5 GHz për gjerësinë e bandës në dispozicion të përgjithshem 733 Mbps.
  • Tri antena të jashtme sigurojnë sinjal të qëndrueshëm  dhe mbulim më të lartë wireless.
  • Mbështet tre modalitete : Router , Range Extender dhe Access Point Modes
  • IPTV mbështet IGMP Proxy / Snooping, Bridge dhe Tag VLAN për të optimizuar transmetimin HD.
  • Kontrollet prindërore menaxhojnë kur dhe si pajisjet e lidhura mund të hyjnë në internet.
  • Rrjeti i Vizitorëve siguron qasje të veçantë për mysafirët ndërsa siguron rrjetin pritës
SKU: NEROU0002 Kategori: ,
Ruter Tp-Link C20 AC750 WIRELESS DUAL BAND Archer (EU)

4,690 L