Sandisk Microsdhc 32gb C4

1,490 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Sandisk Microsdhc 32gb C4

1,490 L

Marka: SanDisk
Ngjyra: E zezë
Pesha e artikullit : 20 g
Kapaciteti i memorjes: 32GB
Shpejtësia e leximit: 4 megabajt për sekond
SKU: STKM0093 Kategori: , Etiketë:
  • Kapaciteti: 32 GB.
  • Vlerësimi i performancës së shpejtësisë: Klasa 4.
  • Lloji: Karta SanDisk MicroSDHC.
  • Siguria e integruar u mundëson përdoruesve të shkarkojnë, ruajnë dhe luajnë përmbajtje të sigurt. Përfshihet adaptori SD.
  • Shkalla minimale e transferimit të të dhënave prej 4 MB / sek.
Sandisk Microsdhc 32gb C4

1,490 L