Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Speaker Logitech Z407 – Android Edition – speaker system – for PC – wireless

12,990 L

12,990 L

Speaker Logitech Z407 – Android Edition – speaker system – for PC – wireless

12,990 L

Merr zërin e shkëlqyer për desktopin tuaj me altoparlantët e kompjuterit Bluetooth Z407. Merr tingull gjithëpërfshirës me një woofer me ndezje që shton “boom” në tingullin tuaj dhe përpunim dixhital të sinjalit që ruan qartësinë në të gjithë spektrin e zërit. Altoparlantët elegant ovalë satelitorë shtrihen horizontalisht ose vertikalisht. Vendosini ato sipas dëshirës për të kuruar hapësirën tuaj. Kontrolloni të gjitha me çelësin e kontrollit me valë të aktivizuar me Bluetooth. Rregulloni basin dhe volumin, kapërceni dhe ndaloni këngët nga rrezet e shikimit deri në 30 metra. Lidhu me hyrje Bluetooth, USB-A ose 3,5 mm.

SKU: 127799 Kategori: , Etiketë: