Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Bakugan Champions of Vestroia

5,850 L

  • Lojë me role duke luajtur me një histori bazuar në shfaqjen hit televizive.
  • Aventura i merr lojtarët në një përleshje përfundimtare ndërsa ata bëhen miq me Bakugan, përgatiten dhe rregullojnë ekipet e tyre për beteja të forta dhe zotërojnë aftësitë e tyre për t’u bërë Kampion të Vestroia.
  • Betejë solo ose në internet.
SKU: 125030 Kategori: , Etiketë: