Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Disgaea 5 Complete

7,190 L

7,190 L

Switch Disgaea 5 Complete

7,190 L

Kapitulli i gjashtë është për të ngushëlluar seria legjendare Disgaea tregon një histori hakmarrjeje dhe rebelimi. Nën kërcënimin e ri dhe të tmerrshëm të një Zbrazëtie të Errët të quajtur Overlord, i vendosur për të nënshtruar të gjithë Netherworlds% një demon i ri ka vendosur t’i japë fund domenit të tij -KILLIA. Në Disgaea 5% do të udhëheqë KILLIA dhe ushtrinë e tij këmbëngulëse të rebelëve në udhëtimin e tyre të errët dhe të rrezikshëm drejt hakmarrjes. I pasuruar me aksion të paprecedentë dhe një histori argëtuese se kurrë, numri i dëmtimeve të Disgaea 5 padyshim vendosi një rekord të ri. Veçoritë: Sulmi i Aleancës: Lëvizjet speciale të disponueshme vetëm për personazhet kryesore dhe kur ndërveprimet e tyre janë të harmonizuara siç duhet. Eksploroni Netherworlds: Disgaea 5 do t’ju çojë në një mori vendesh të errëta të Netherworlds. Rekrutimi: Zgjidhni nga më shumë se 40 gara dhe punë% dhe për të identifikuar anëtarët e rinj me veçoritë e sakta që dëshironi. Veçori të veçanta: Të përfshira në paketë: Kuti e koleksionueshme% Libër artistik me 32 faqe% Kopertina origjinale e kolonës zanore dhe e kthyeshme.

SKU: 116850 Kategori: , , Etiketa: ,