Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Pako Gaming Razer Mouse & Tapet

5,490 L

5,490 L

Pako Gaming Razer Mouse & Tapet

5,490 L

Pako Gaming Razer Mouse Abyssus Lite & Tapet Razer Goliathus Mobile Construct

Mouse-i Razer Abyssus Lite & Razer Goliathus Mobile Construcion Edition është një ndeshje perfekte për lojtarët fillestarë që kërkojnë të rrisin menjëherë përvojën e tyre të lojërave. Mouse-i gaming Razer Abyssus Lite ka një trup simetrik dhe një sensor optik me një rezolucion prej 6400 DPI për kapje të rehatshme dhe saktësi të lartë. Mbështetësi i Mouse-ii Razer Goliathus Mobile Construc Edition me sipërfaqe pëlhure të mikroteksturuar plotëson në mënyrë të përsosur aftësitë e Razer Abysuss Lite, duke siguruar një gjurmim të saktë dhe të menaxhueshëm.

SKU: 122321 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

Pako Gaming Razer Mouse Abyssus Lite & Tapet Razer Goliathus Mobile Construct

Mbështetësi i Mouse-ii Razer Goliathus Mobile Construc Edition me sipërfaqe pëlhure të mikroteksturuar plotëson në mënyrë të përsosur aftësitë e Razer Abysuss Lite, duke siguruar një gjurmim të saktë dhe të menaxhueshëm.