Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Switch Layton’s Mystery Journey (Deluxe Edition)

4,799 L

4,799 L

Switch Layton’s Mystery Journey (Deluxe Edition)

4,799 L

Katrielle And The Millionaires Conspiracy Deluxe Edition

  • Intuitive dhe e lehtë për të luajtur : Përparoni përmes historisë ndërsa ecni nëpër qytet, bisedoni me banorët lokalë për të marrë të dhëna dhe zgjidhni enigma dhe mistere me heroinën, Katrielle Layton!
  • Histori komike për zgjidhjen e enigmave e përbërë nga aventura dhe animacion i pasur: Lojtarët mund të përjetojnë estetikë të veçantë Layton me animacion me cilësi të lartë në lojë.
  • Puzzles origjinale: “LAYTON’S MYSTERY JOURNEY ™ përfshin puzzles të reja, origjinale që janë krijuar ekskluzivisht për këtë lojë.
  • Koleksioni më i madh i Puzzle: “LAYTON’S MYSTERY JOURNEY ™: Katrielle and the Millionaires ‘Conspiracy” përfshin numrin më të madh të enigmave të çdo Serie LAYTON deri më tani.
  • Përshtatja e Karakterit: Lojtarët e vetëdijshëm për modën mund ta veshin Katrielle me veshje të ndryshme për t’iu përshtatur çështjeve në fjalë, si dhe për të zbukuruar agjencinë.
SKU: 123509 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Puzzles të reja: Ky Botim Deluxe përfshin më shumë se 40 enigma krejt të reja dhe përveç kësaj, disa enigma të rafinuara nga versioni Nintendo 3DS.
  • DLC i zhbllokuar: Përmbajtja që u lansua më parë si DLC e paguar, përfshirë veshjet “Daddy’s Girl” dhe “Luke Lookalike”, janë zhbllokuar.
  • Veshjet e reja: Më shumë se 50 veshje të reja janë shtuar, të gjitha këto mund të merren përmes lojës.
  • Paraqitja e përmirësuar dhe grafika e përmirësuar: Të dhëna kryesore dhe informacione thelbësore për secilën enigmë tani mund të shihen në një ekran dhe të gjitha grafikët janë në HD.