Switch Lego Jurassic World

4,990 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Lego Jurassic World

4,990 L

  • Shkatërroni si dinosaurët LEGO: Zgjidhni midis 20 dinosaurëve, duke përfshirë triceratops miqësorë, Raptor vdekjeprurës dhe madje edhe të fuqishmin Rex.
  • Personalizoni koleksionin tuaj të dinosaurëve: Mblidhni qelibar LEGO dhe eksperimentoni me ADN-në për të krijuar dinosaurë krejtësisht origjinale.
  • Eksploroni ishull saran: vendosni krijimet tuaja unike të dinosaurëve në varka ndërsa kryeni misione lojë falas
SKU: 123308 Kategori: , Etiketë:
Switch Lego Jurassic World

4,990 L