Switch Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Switch Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.

  • Zbuloni origjinën e Shulk ndërsa ai dhe shokët e tij përplasen kundër një kërcënimi mekanik në dukje të pakapërcyeshëm.
  • Angazhohuni në beteja RPG në kohë reale, strategjike duke pozicionuar me kujdes karakteret, duke zgjedhur arte luftarake dhe duke ekzekutuar Sulmet Zinxhir.
  • Kaloni mjedise të gjera ndërsa eksploroni Bionis dhe Mechonis, dy titanë të ngrirë në betejë.
  • Shikoni se çfarë ndodh një vit pas ngjarjeve të lojës kryesore në një epilog të ri që përqendrohet te Shulk dhe shoqja e tij Melia.
  • Mjediset vijnë në jetë me grafikë të azhurnuar.
SKU: 123921 Kategori: ,
Switch Xenoblade Chronicles Definitive Edition

Çmimi origjinal qe: 7,490 L.Çmimi i tanishëm është: 6,750 L.