Shopping Cart

No products in the cart.

PS5 The Pathless

5,390 L

Eksploroni një botë të hapur dhe udhëtoni në një ishull mistik për të larguar një mallkim të errësirës që ka mbërthyer botën.

Së bashku me shoqëruesin tuaj shqiponjën, zbuloni historinë e ishullit dhe luftoni në betejat epike për të rivendosur dritën në tokë.

SKU: 125462 Kategori: , Etiketë:

Bëhu Gjuetari, një mjeshtër i harkut që udhëton në një ishull mistik për të larguar një mallkim të errësirës që mbërthen botën. Krijoni një lidhje me shoqëruesin tuaj shqiponjën dhe fluturoni në ajër. Kryeni akrobaci të ndryshme dhe ekzekutoni të shtëna të mrekullueshme me një sistem unik të gjuajtjes me hark që lejon të shtënat pa mundim ndërsa lëvizni me shpejtësi të lartë.

Krijoni rrugën tuaj përmes një bote të bukur të hapur të mbushur me sekrete për t’i gjetur. Kaloni nëpër pyje të mjegullt, livadhe të harlisura dhe tundra me dëborë. Zbuloni historinë e errët të ishullit ndërsa zgjidhni enigma në rrënoja antike dhe zbuloni sekrete të harruara prej kohësh.

Shpirtra gjigandë të korruptuar rrinë në pyll. Përdorni të gjitha aftësitë tuaja për t’i gjuajtur, por kini kujdes që të mos bëheni shenjestër vetë. Merrni pjesë në beteja epike kundër kafshëve të mallkuara për të rivendosur dritën në tokë. Lidhja me shqiponjën tuaj dhe fati i botës qëndrojnë në ekuilibër.