Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 XIII Limited Edition

3,090 L

3,090 L

S’ka stok

PS4 XIII Limited Edition

3,090 L

Limited Edition përmban lojën plus :

  • Një kuti çeliku të koleksionistit prej metali në të dy anët,
  • Një mëngë unike të koleksionistit
  • 3 printime arti
  • Fonogramën origjinale të lojës në format dixhital .
  • Xiii Arma klasike e Artë Skins Pack.

S’ka stok

SKU: 125371 Kategori: , Etiketë:

Përshkrim

  • Një drejtim i ri artistik që respekton veprën origjinale dhe modelin e saj portreti të hijezimit.
  • Lojë e larmishme me faza veprimi, infiltrimi dhe eksplorimi dhe luftime të ashpra me shumë lojtarë.