Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Tastierë GEMBIRD Compact | KB-UM-104

690 L

690 L

Tastierë GEMBIRD Compact | KB-UM-104

690 L

Saktësia në gishtat tuaj!

Butonat praktikë multimedialë
Shkrimi i heshtur dhe i rehatshëm
Windows 10 i pajtueshëm
Tastierë multimedia kompakte me 111-taste
9 butona praktike multimediale për internet dhe muzikë
SKU: A05936 Kategori: ,

Përshkrim

Lidhja: USB
Përmasat 410 x 133 x 23 mm
Pesha: 420 g
Gjatësia e kabllit: 130 cm

Windows 7/8/10Kërkesat e sistemit

  • Një port USB