Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Ultra Android Microsdxc 64gb 80mb/s Class 10

1,990 L

1,990 L

Ultra Android Microsdxc 64gb 80mb/s Class 10

1,990 L

● Ultra Android Microsdxc 64 GB.
● Klasa 1 me shpejtësi të lartë ultra.
● Maks. Shpejtësia e leximit: 80 MB / s.
● Shpejtësia e klasës 10
SKU: STKM0090 Kategori: ,

Përshkrim

  • Kapaciteti 64 GB.
  • Shpejtësia e leximit deri në 80 MB / s.
  • Shpejtësi e lartë e varur për të shkrepur video Full HD (1080p) dhe foto me cilësi të lartë.
  • I përshtatshëm për të gjitha pajisjet pritëse microSDHC, microSDXC.