GEMBIRD CAT5e UTP LAN cable, solid, 1000 ft | UPC-5004E-SO

14,890 L

Shopping Cart

No products in the cart.

GEMBIRD CAT5e UTP LAN cable, solid, 1000 ft | UPC-5004E-SO

14,890 L

Kabell Gembird Cat. 5E LAN Coupler

Zgjatues i fishes LAN e cila pershtatet per kategorine Cat. 5E

Portat dalese dhe hyrese jane RJ-45F to RJ-45F

Dimensionet jane 48 x 26 x 25.2 mm

SKU: A05218 Kategori: ,
GEMBIRD CAT5e UTP LAN cable, solid, 1000 ft | UPC-5004E-SO

14,890 L