Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green
Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green

Çmimi origjinal qe: 16,000 L.Çmimi i tanishëm është: 13,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green

Çmimi origjinal qe: 16,000 L.Çmimi i tanishëm është: 13,990 L.

Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green

Aparati më i ri i modeleve Instax mini tashme edhe bundle box. Përfshihet aparati, 1 film miniglossy me 10 shkrepje, album dhe çantë.

SKU: UN001704 Kategori: , , , , , Etiketa: , ,

Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green

VIDEO

  • Instax Mini 12 ofron printime shumë të shpejta, duke mundësuar të shihni momentet tuaja në 5 sekonda.
  • Instax Mini 12 ofron mundesine e automatic exposure dhe flash control. Kështuqë mos u shqetësoni se keni harruar te ndizni flashin apo të bëni modifikime manuale. Ato tashmë janë automatike. Ju mjafon të shkrepni butonin dhe të prisni vetëm 5 sekonda për të dalë foto.
Marka

Lloji

,

Ngjyra

Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green
Instax Mini 12 Bundle Box | Mint Green

Çmimi origjinal qe: 16,000 L.Çmimi i tanishëm është: 13,990 L.