Karrikë Gaming Trust GXT 707R Resto

Çmimi origjinal qe: 26,990 L.Çmimi i tanishëm është: 24,900 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Karrikë Gaming Trust GXT 707R Resto

Çmimi origjinal qe: 26,990 L.Çmimi i tanishëm është: 24,900 L.

Mbështetëse të rregullueshme me lartësi 360 °
Ngritja e gazit Klasa 4 për rregullimin e lartësisë.
90 ˚ 180 Sedilja e pjerrët me mundësi mbylljeje.
Përfshirë jastëk mesi dhe qafe të lëvizshëm dhe të rregullueshëm.
Kornizë e fortë dhe e fortë e bazës metalike.
Rrota të dyfishta të qëndrueshme.
Karrikë Gaming Trust GXT 707R Resto

Çmimi origjinal qe: 26,990 L.Çmimi i tanishëm është: 24,900 L.