Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
KUFJE JABRA EVOLVE 30 UC Stereo DUO NC

7,990 L

7,990 L

KUFJE JABRA EVOLVE 30 UC Stereo DUO NC

7,990 L

Kufje Profesionale, perfekte për operatorët e Call Centerave dhe profesionistëve, të cilët punojnë me telefonata të gjata. Çertifikuar per Microsoft Teams & Skype. Lidhje USB 2.5 m

SKU: UN001601 Kategori: , , Etiketë: