Shporta e Blerjeve

Nuk ka produkte në shportë.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
Kufje Maxell O Studio Series St2000 (e zeze)

1,550 L

1,550 L

Kufje Maxell O Studio Series St2000 (e zeze)

1,550 L

– Kufjet me kabëll të plotë me madhësi Studio Series përmbajnë material të butë me izolim të jashtëm të zërit.
– Shiriti i rregullueshëm i kokës dhe natyra e tyre e lehtë i bën ata të rehatshëm për t’u veshur dhe do t’ju japin orë kënaqësie në dëgjim.
– Kablli me gjatësi më të gjatë 1.8m vjen me një mikrofon të integruar për t’ju lejuar të merrni atë thirrje gjatë lëvizjes.