Shopping Cart

No products in the cart.

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-60”

4,400 L

Mbajtëse TV muri Gembird (kënd & rrotullim) 32”-60”, 35 kg | WM-60RT-01

  • Mbështetëse muri në TV me krah rrotullues /kend të krahut të dyfishtë premium.
  • Mbështet shumicën e TV LCD ”32” – 60 ”.
  • Në përputhje me VESA, maks. 400 mm x 400 mm.
  • Distanca nga muri 42 – 452 mm.
  • Lejon rrotullimin deri në 180 gradë dhe kend 12 gradë.
  • levizje praktike të kabllove në krahë.
  • Përfshin të gjitha materialet e nevojshme të instalimit.
● Materiali: çelik
● Maks. ngarkesa: 35 kg (32 ”-60”)
● VESA: maksimum 400 x 400 mm
● Distanca e murit: 42 – 452 mm
● Pjerrësia -2 ° / + 10 °
● Pesha neto: 3.6 kg