Mikrofon Gaming Redragon Blazar GM300

Çmimi origjinal qe: 9,490 L.Çmimi i tanishëm është: 8,390 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Mikrofon Gaming Redragon Blazar GM300

Çmimi origjinal qe: 9,490 L.Çmimi i tanishëm është: 8,390 L.

Marka Redragon
Modeli Blazar GM300
Lidhja: Usb
Përgjigja e frekuencës: 20Hz-20KHz
Ndjeshmëria : -45 ± 3dB
Ngjyra: E Zezë
Gjatësia e kordonit: 1.7 m
SKU: 123134 Kategori: , Etiketa: ,
● Dizajn i fortë i patentuar, metal i plotë, rrethi mbështetës me ngjyrë të personalizuar LED.
● Një buton për kontrollin e volumit dhe heshtjes.
● Njësia e mikrofonit të nivelit të lartë, Kardioid, e merr zërin nga përpara dhe nga të dy anët, minimizon zërin nga pjesa e pasme.
● Kabëll plug USB, me lidhje USB-B në USB-A, i qëndrueshëm dhe i pershtatshëm me të gjithë kompjuterët desktop dhe laptopët
● Transmetimi i saktë, gjithashtu i mirë për lojëra në internet, Podcasting, Voiceovers, Vokalet dhe regjistrim i instrumenteve etj.
● Mënyra e përdorimit: Plug and play
Lloji

Mikrofon Gaming Redragon Blazar GM300

Çmimi origjinal qe: 9,490 L.Çmimi i tanishëm është: 8,390 L.