Mouse Logitech B100 Optical USB OEM

790 L

Shopping Cart

No products in the cart.

Mouse Logitech B100 Optical USB OEM

790 L

Funksionon menjëherë jashtë kutisë. Ky maus plug-and-play është i thjeshtë për tu konfiguruar – ju thjesht e futni atë në USB dhe i ktheheni punës.

Majtas ose djathtas, do të jeni rehat orë pas ore me këtë dizajn të madhësisë së plotë.

Mouse B100 është ndërtuar me të njëjtat standarde të cilësisë së lartë dhe besueshmërisë që e kanë bërë Logitech udhëheqës global për mouse dhe tastierë

B100 punon me Windows®, macOS® dhe Linux® — plus, është i çertifikuar në punën me Chromebook. Kështu që mund të relaksoheni dhe të jeni të sigurt se do të funksionojë me konfigurimin tuaj.

SKU: 123672 Kategori: Etiketa: ,
Mouse Logitech B100 Optical USB OEM

790 L