Pastruesi robotik Xiaomi Mi Mop Pro (e zeze)

41,990 L

Përzgjidhni mundësi
Shopping Cart

No products in the cart.

Pastruesi robotik Xiaomi Mi Mop Pro (e zeze)

41,990 L

Xiaomi Mi Mop Pro

 • Pastruesi robot Xiaomi Mi Mop Pro është miku më i mirë për dyshemenë tuaj.
 • Pastruesi robot Mop Pro ka 3 mënyra të ndryshme pastrimi – pastrimi, larja dhe të dyja së bashku.
 • Përveç kësaj, ajo ka një rezervuar uji të mençur elektronikisht të kontrolluar që shpërndan sasinë e duhur të ujit sipas sipërfaqes së dyshemesë dhe pompa elektronike e kontrollit siguron një jetë të gjatë shërbimi pa bllokim.

Karakteristikat inteligjente

 • Pastruesi robotik Xiaomi Mi Mop Pro pastron plotësisht dyshemetë tuaja.
 • Pastruesi robotik me fuqi thithëse 2100Pa, ka 12 grupe sensorë që mund të “lundrojnë” me saktësi në shtëpinë tuaj dhe të planifikojnë rrugët që do të pastrohen.
 • Pastruesi ka një sistem të levizjes me lazer LDS të gjeneratës së re që funksionon saktësisht sipas algoritmit.
 • Si rezultat, mund të lëvizë më shpejt dhe me saktësi më të madhe, dhe gjithashtu siguron fshesë me korrent robotik me një gamë më të gjatë skanimi deri në 8 metra.
 • Pastruesi robotik gjithashtu mund të kapërcejë pengesat deri në 2 cm të larta.
SKU: N/A Kategori: Etiketë:
 • Lidhni fshesën me korrent robot me aplikacionin Mi Home për të përdorur më shumë funksione të tilla si planifikimi i pastrimit, hartëzimi në kohë reale, pastrimi i zonës, etj.
 • Pastruesi robotik Xiaomi Mi Mop Pro mund të ruajë të dhënat e dhomës pas pastrimit të parë.
 • Ju mund të emëroni dhe ndryshoni secilën pjesë të hartës.
 • Herën tjetër kur pastroni një dhomë të ruajtur, pajisja monitoron regjistrimin e mëparshëm.Ju gjithashtu mund të shtoni zona të kufizuara në hartë dhe të ndërtoni një mur vizual përmes aplikacionit Mi Home.
Pastruesi robotik Xiaomi Mi Mop Pro (e zeze)

41,990 L

Përzgjidhni mundësi