Printer Brother DCPT425WYJ1
Printer Brother DCPT425WYJ1 – InkTank, AllinOne

Çmimi origjinal qe: 25,900 L.Çmimi i tanishëm është: 21,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer Brother DCPT425WYJ1 – InkTank, AllinOne

Çmimi origjinal qe: 25,900 L.Çmimi i tanishëm është: 21,990 L.

Printer Brother DCPT425WYJ1

Printer Brother per printime 50 faqe
3 ne 1: printer, skaner dhe fotokopje
Me 4 fisheke boje origjinale te perfshire
Lidhje me pajisjen me USB 2.0 apo Wi-Fi
Printoni deri ne 16 foto/minute bardhe e zi dhe 9 me ngjyra

Printer Brother DCPT425WYJ1

Memorie 64 MB
Kopje e dyanshme Jo
Rezolucioni i kopjes 1200 x 1800 dpi
Rezolucioni i printimit deri ne 600 x 1200 dpi (vertikale x horizontale)
Rezolucioni i skanerit ne kopjim 1200 x 1200 dpi mono dhe 1200 x 600 dpi me ngjyra
Rezolucioni i skanimit Deri ne 1200 x 2400 dpi
Shpejtesia e kopjimit Deri ne 8 imazhe/minute moni dhe 3 imazhe/minute me ngjyra
Shpejtesia e printimit Deri ne 16 imazhe/min mono dhe 9 imazhe/min me ngjyra
Niveli i zhurmes 50 dBA (maksimumi)
Kapaciteti mbajtes i letres Standarde me 150 flete
Koha e printimit te faqes se pare Me pak se 10 sekonda

Brother

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

Printer Brother DCPT425WYJ1
Printer Brother DCPT425WYJ1 – InkTank, AllinOne

Çmimi origjinal qe: 25,900 L.Çmimi i tanishëm është: 21,990 L.