PRINTER BROTHER MFC LASER DCP1623WEYJ1
Printer Brother MFC Laser DCP1623WEYJ1

Çmimi origjinal qe: 24,990 L.Çmimi i tanishëm është: 22,800 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

Printer Brother MFC Laser DCP1623WEYJ1

Çmimi origjinal qe: 24,990 L.Çmimi i tanishëm është: 22,800 L.

Printer Brother MFC Laser DCP1623WEYJ1

Fotokopje, printer dhe skaner. I përshtatshëm për zyra dhe shtëpi. Shpejtësi printimi deri në 20 faqe për minutë. Kapacitet deri në 150 fletë. I përshtatshëm për formate të ndryshme letre. Printim bardh e zi. Lidhja me fishe USB 2.0 dhe fishe LAN.

Printer Brother MFC Laser DCP1623WEYJ1

  • Funksionet bazë: Printer/Skaner/Fotokopjo
  • Lloji i printerit: Laser
  • Memoria: 32 MB
  • Ngjyra e printimit: Bardhë e Zi
  • Dimensionet: 385 mm x 340 mm x 255 mm
  • Toner ORIGJINAL:  TN-1090 (1500 Faqe,  3200 Lekë)
  • Garancia: 12 Muaj

Vendor

Mund t’ju pëlqejnë edhe…

PRINTER BROTHER MFC LASER DCP1623WEYJ1
Printer Brother MFC Laser DCP1623WEYJ1

Çmimi origjinal qe: 24,990 L.Çmimi i tanishëm është: 22,800 L.