Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

13,890 L

13,890 L

PRINTER PER FATURA FISKALE METAPACE META-T25s

13,890 L

METAPACE META-T25s lidhet dhe përshtatet me çdo program fiskalizimi, për printimin e kuponave dhe faturave tatimore.Teknologjia: Thermal, Rezolucioni: 203 x 203 DPI. Gjeresi printimi: 72 mm. Lidhja: Kabull USB, Network: RJ-12,RS-232, Serial interface type: Power source type: AC, AC input voltage: 100 – 240 V, DC output voltage: 24 V