PS4 Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2 (Beamdog Collection)

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,550 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2 (Beamdog Collection)

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,550 L.

Porta e Baldurit: Të detyruar të largoheni nga shtëpia juaj në rrethana misterioze, e gjeni veten të tërhequr në një konflikt që e ka bregun e shpatës në prag të luftës. Së shpejti do të zbuloni se ka forca të tjera në punë, shumë më të këqija nga sa mund ta imagjinoni … Që nga dalja e tij origjinale në 1998, Baldur’s Gate ka vendosur standardin për lojërat e roleve kompjuterike Dungeons & Dragons. Personalizoni heroin tuaj, rekrutoni një parti aleatësh të guximshëm dhe eksploroni bregun e shpatës në kërkimin tuaj për aventura, fitime … dhe të vërtetën. Porta e Baldurit II: Rrëmbyer. I burgosur. I torturuar. Magjistari Irenicus ju mban rob në fortesën e tij.

SKU: 122809 Kategori: , Etiketë:
PS4 Baldurs Gate Enhanced & Baldurs Gate 2 (Beamdog Collection)

Çmimi origjinal qe: 2,790 L.Çmimi i tanishëm është: 2,550 L.