PS4 Cyberpunk 2077

Çmimi origjinal qe: 8,750 L.Çmimi i tanishëm është: 6,100 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Cyberpunk 2077

Çmimi origjinal qe: 8,750 L.Çmimi i tanishëm është: 6,100 L.

Cyberpunk 2077 është një histori aventure me botë të hapur, e vendosur në Night City, një megalopolis i fiksuar pas fuqisë, magjepsjes dhe modifikimit të trupit. Ju luani si V, një ilegal mercenar që shkon pas një implanti të një lloji që është çelësi i pavdekësisë. Ju mund të personalizoni pajisjet kibernetike, aftësitë dhe stilin e lojës së personazhit tuaj, dhe të eksploroni një qytet të madh ku zgjedhjet që bëni i japin formë historisë dhe botës përreth jush.

SKU: 124677 Kategori: , Etiketë:
PS4 Cyberpunk 2077

Çmimi origjinal qe: 8,750 L.Çmimi i tanishëm është: 6,100 L.