PS4 Far Cry 4

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 1,990 L.

Shopping Cart

No products in the cart.

PS4 Far Cry 4

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 1,990 L.

Far Cry 4 është një botë e hapur e personave të parë. Ndër majat e Himalajeve është fshehur Kyrat, një parajsë malore hipur midis traditës dhe dhunës … Luani si Ajay Ghale një i ri që kthehet në tokën e tij të lindjes në zemër të Himalajeve për të përmbushur ‘dëshirën në vdekje të nëna e tij ai iku 25 vjet më parë nga lufta civile në Kyrat. Donte që hiri i saj të ishte shpërndarë në atdheun e saj. Ajo që e ema nuk ju tha, është se në atë kohë familja juaj familja Ghale i ka dhënë jetë një opozite që është ende duke luftuar

SKU: 110762 Kategori: , Etiketa: ,
PS4 Far Cry 4

Çmimi origjinal qe: 2,990 L.Çmimi i tanishëm është: 1,990 L.