Shopping Cart

No products in the cart.

Home Të Reja Oferta 4Gamers Kontakt
PS4 Marvel’s Spider-Man Miles Morales

7,190 L

7,190 L

PS4 Marvel’s Spider-Man Miles Morales

7,190 L

►Në aventurën e fundit në universin Marvel’s Spider-Man, adoleshenti Miles Morales po përshtatet me shtëpinë e tij të re ndërsa ndjek hapat e mentorit të tij, Peter Parker, si një Spider-Man i ri.

► Por kur një luftë e ashpër për pushtet kërcënon të shkatërrojë shtëpinë e tij të re, heroi aspirues e kupton se me një fuqi të madhe, duhet të vijë edhe një përgjegjësi e madhe. Për të shpëtuar të gjithë New York-un e Marvel, Miles duhet të marrë mantelin e Spider-Man dhe ta zotërojë atë.

 

SKU: 125183 Kategori: , , Etiketa: ,